Site icon Mobil Uygulama Merkezi

Mobil Uygulama Yer Mekan Şube Ekleme

Mobil Uygulama Yer Mekan Şube Ekleme

MobilM mobil uygulama  geliştirme ve yayınlama platformu ile  dakikalar içinde  birbirinden güzel mobil uygulamalar yapmak, geliştirdiğiniz mobil uygulamaları mobil uygulama mağazalarında(google play ve appstore) yayınlamak hızlı ve basit bir kaç adımdan oluşmaktadır. Bu adımlardan bir tanesi de Mobil Uygulama Yer Mekan Şube Ekleme ekleme özelliğidir. Mobil uygulama nasıl yapılır soruna en basit şekilde verilebilecek cevap MobilM mobil uygulama geliştirme sitesinin kontrol panelini kullanmaktır.

Mobil Uygulama Yer Mekan Şube Ekleme özelliğini  kullanarak lokanta, restoran, cafe-bar, okullar, universiteler, vakıflar, turizm firmaları işletmelerine ait şubeleri, mağazaları, faaliyet bölgelerini mobil uygulama içerisinde müşteri veya mobil uygulama kullanıcılarınına ulaştırabilir.

Yerler özelliğini aktif etmek için mobil uygulama yapma ve yayınlama sitesi Mobil Uygulama Merkezi-MobilM çoklu mobil uygulama geliştirme platformu kontrol panalinden editör sekmesinde özellikler kısmında bulunan yerler ikonuna tıklamanız gereklemektedir.

 

 

Yerler özelliği aktif olduktan sonra ekrana gelen menüden ikonuna tıklayarak ilk yerinizi, şubenizi veya tanıtımını yapacağınız özel bir bölgeyi ekleyebilirsiniz.

 

Mobil uygulama içerisinde tanıtımını yapacağınız yerin resmini, adını ve açıklamasını ekleyerek kaydet butonuna basınız. Yerler özelliği içerisinde dilerseniz tanıtımını yapacağınız şube, yer veya mekan hakkında metin açıklamaları, görsel fotogram albümleri, videolar, iletişim bilgileri, slayt gösterisi ve pdf, zip, jpg eklentiler ekleyebilirsiniz.

 

mobil uygulama yerler özelliği içindeki bölümlerden sınırsız sayıda açılabilir ve sıralaması tercihinize göre  kutucuğun sol üst köşesindeki işaretine fare yardımıyla basılı tutularak değiştirilebilir veya sağ üst köşede bulunan işeretine tıklanarak silinebilir.

     

 

Yerler özelliğini kullanarak dilediğiniz kadar yer, şube veya mekan tanıtımı mobil uygulamanıza ekleyebilirsiniz. Mobil uygulama kullancıları veya müşterileriniz  tüm eklediğiniz mekanları konum işaretine tıklalayarak harita üzerinde görüntüleyebilirler.

            

 

Mobil Uygulama Yer Mekan Şube Ekleme özelliğini kullanırken, hertürlü sorun ve hata için online destek veya telefon ile deknik destek ekimizden yardım talep edebilirsiniz. Mobil uygulama içinde yerler özelliğini kullanmak ve Mobil Uygulama Merkezi mobil uygulama geliştirme sitesi platformu kontrol panelinin diğer özelliklerine göz atmak için hermen sisteme kayıt olup mobil uygulamanızı oluşturmaya başlayabilirsiniz.

 

 

 

 

Exit mobile version